مخروط های مشبکه ای موضعاً محدب
thesis
- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه تبریز
- author داود ایاسه
- adviser اصغر رنجبری محمدرضا جبارزاده
- Number of pages: First 15 pages
- publication year 1390
abstract
این پایان نامه به بحث در مورد ساختارهای مشبکه ای روی مخروط های موضعاً محدب می پردازد. این ساختارهای مشبکه ای در واقع مخروط های مرتبی هستند که روی آنها یک توپولوژی موضعاً محدب وجود دارد. این امر با معرفی مخروط های موضعاً محدب آغاز می شود. پس از تعریف مخروط های مشبکه ای و مشبکه ای کامل موضعاً محدب مفاهیمی از جمله همگرایی ترتیبی تورها و سری ها، پیوستگی ترتیبی عملگرهای خطی در مخروط های مشبکه ای کامل موضعاً محدب و همریختی های مشبکه ای بین آنها بررسی می شوند و این بررسی ها مقدمه ای برای تعریف توپولوژی ترتیبی و مقایسه آن با سایر توپولوژی ها از جمله توپولوژی متقارن مربوطه روی یک مخروط مشبکه ای کامل موضعاً محدب می شود. سپس نمونه هایی از نتایج توسیع هان- باناخ برای عملگرهای خطی از یک زیرمخروط موضعاً محدب به یک مخروط مشبکه ای کامل موضعاً محدب ذکر می شود. در نهایت ثابت می شود که هر مخروط موضعاً محدب را می توان در یک مخروط مشبکه ای کامل موضعاً محدب پر نشاند.
similar resources
مخروط های مشبکه موضعاً محدب
در این پایان¬نامه ساختارهای مشبکه را در مخروط¬های موضعاً محدب بررسی می¬کنیم؛ یعنی مخروط¬های مرتبی که دارای توپولوژی موضعاً محدب می¬¬باشند. مثال¬هایی از اعداد حقیقی توسیع یافته ، مخروط¬هایی از توابع - مقدار و مخروط¬هایی از زیرمجموعه¬های محدب یک فضای برداری موضعاً محدب آورده می¬شود. مفهوم کامل ترتیبی، که در آن زیرمجموعه¬های از پایین کراندار دارای سوپریمم و اینفیمم می¬باشند، جالب توجه است. در نهایت ه...
15 صفحه اولبررسی فضاهای محدب یکنواخت و موضعا محدب یکنواخت
در این پایان نامه سیرکلی فضاهای محدب یکنواخت و فضاهای موضعا محدب یکنواخت مورد بررسی قرار گرفته شده است . شرطهای معادلی برای این فضاها نیز آورده شده است و در نهایت کاربرد این فضاها در نظریه تقریب بررسی شده است .
15 صفحه اولمولفه های همبند و کراندار در مخروط های موضعاً محدب
در این پایان¬نامه پیش¬ترتیبی ضعیف¬تر از پیش¬ترتیب اصلی در مخروط موضعاً محدب pتعریف کرده و نشان می¬دهیم می¬توان p را به صورت مخروطی از تابع¬های حقیقی- مقدار توسیع¬یافته و نیز مخروطی از زیرمجموعه¬های محدب از یک فضای برداری نمایش داد. همچنین توپولوژی¬هایی ضعیف¬تر از توپولوژی¬های اصلی در مخروط موضعاً محدب تعریف نموده و با استفاده از آن ارتباط بین مولفه¬های همبند و کراندار را بررسی می¬کنیم.
My Resources
document type: thesis
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه تبریز
Hosted on Doprax cloud platform doprax.com
copyright © 2015-2023